Au inceput reparatiile la carosabil, in prima faza fiind vizate intrarile in oras

Au inceput reparatiile la carosabil, in prima faza fiind vizate intrarile in oras

Grație vremii favorabile și a temperaturilor crescute, astăzi a fost posibilă demararea lucrărilor de plombare în municipiul Giurgiu, amânate până în prezent din cauza condițiilor meteo nefavorabile.
În sezonul rece, șoselele giurgiuvene au suferit deteriorări semnificative, astfel că repararea carosabilului pe mai toate arterele de circulație era absolut necesară, sarcină de care se ocupă Administrația Domeniului Public și Privat Giurgiu.
După frezarea gropilor și pregătirea carosabilului, astăzi s-a trecut la plombarea acestora, la intrarea în oraș dinspre București până la Parcul “Mihai Viteazu”, în zona Vămii, dar și pe șoseaua Bălănoaiei.
Lucrările de plombare și asflatare vor continua și mâine, dar și săptămâna viitoare, în măsura în care vremea va permite folosirea eficientă și corectă a mixturii asfaltice. Cetățenii din oraș sunt rugați să treacă peste disconfortul creat în trafic și să nu pună în dificultate derularea acestor lucrări de reparație atât de așteptate încă de la topirea zăpezii.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul GSL CONTINUA CURATENIA DE PRIMAVARA

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.